AdventureMenu Tandori Quinoa 400 g
AdventureMenu Tandori Quinoa 400 g

Veganské jídlo s Quinoou ve spojení s cizrnou, garam masala kořením, výživnými batáty, hnědým cukrem, himalájskou solí, a olivovým olejem Více
Výrobce: ADVENTUREMENU Kód produktu: CV0000129
- Sterilovaná jídla jsou perfektní pro aktivity, kde neřešíte každý gram váhy, ale kde naopak potřebujete co nejrychlejší a nejjednodušší přípravu.
- 100% přírodní suroviny a ruční vaření je pro AdventureMenu standard.
- Bez přidaných konzervantů, konzervováno sterilizací
- Suroviny od českých lokálních dodavatelů
- Připraveno za 2 minuty
- Není třeba žádná voda
- 3 roky trvanlivost při 1-30 stupních Celsia
- Lze ohřát samoohřevem bez vařiče a ohně
- Hmotnost: 400 g
Za exotickým názvem se skrývá vůbec první vegan jídlo od AdventureMenu. Ale nemusí se jej obávat ani klasický strávník vyznávající masitou stravu. Quinoa je jedna z nejstarších obilovin Jižní Ameriky a je velmi bohatá na vápník a bílkoviny. Mimo to je quinoa také cenným zdrojem hořčíku, železa, fosforu a mnoha vitaminů. Ve spojení s cizrnou, garam masala kořením, výživnými batáty, hnědým cukrem, himalájskou solí, olivovým olejem dostanete 400g nejen zdravého, ale energeticky skvěle vyváženého jídla. Vyzkoušejte a probořte mýty, že vegan jídlo není chutné.
Složení:
Bez laktózy | Bezlepkové | Bezvaječné
batáty, zeleninový vývar (voda, mrkev, petržel, pastiňák, celer), quinoa (16%), rajčata, cizrna, červená cibule, citrónová šťáva, olivový olej, zázvor, koření garam masala (koriandr, kmín, pimento, muškátový ořech, pepř )
Nutriční hodnoty | 100 g | Jídlo | |
---|---|---|---|
Energetická hodnota | kcal | 140 | 560 |
Energetická hodnota | kJ | 588.5 | 2354 |
Tuk | g | 3.8 | 15 |
Nasycené tuky | g | 0.5 | 2 |
Bílkoviny | g | 5.0 | 20 |
Sacharidy | g | 24 | 96 |
Cukry | g | 4 | 16 |
Sůl | g | 0.8 | 3.2 |
Alergeny:
celer
Skladování:
Skladujte v suchu a temnu při teplotě 1- 30 st.C.Chraňte před mrazem. Otevřený výrobek skladujte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Minimální trvanlivost do data uvedného na vrchu obalu.