Maso Here Biltong Sušené hovězí maso s Kampotským pepřem 50 g

Sušené maso s oblíbeným kampotským pepřem Více

Výrobce MASO HEREKód produktu CV0001645

Skladem více než 5ks

149 Kč

ks

Výrobce MASO HEREKód produktu CV0001645

Hovězí biltong ochucený červeným kampotským pepřem. Kampotský pepř pochází až z daleké Kambodže a je považován za nejlepší druh pepře vůbec. Takové ferrari mezi pepři.

Skvělá svačina plná energie na cesty

Biltong maso se připravuje tak, že maso se nařeže na plátky, krájené podél nebo napříč svalovinou. Maso se ušuší takto ve větších kusech a teprve po usušení se nakrájí na menší pásky. Při sušení se používá ocet (ten v mase není vůbec cítit), ten udrží v mase vyšší podíl vody a maso tudíž není tak suché jako jerky. 

Na výrobě tohoto biltongu spolupracovali pánové z Maso Here s firmou pepperfield.cz, která prodává výborný pepř.

Složení:

Hovězí maso, směs koření, sůl, jablečný ocet, kampotský pepř červený celý (1,25%).

Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu. 

Popis

Recept na sušený Biltong s Kampotským pepřem