Nůž na profesionální úrovni na špikování, vykošťování a porcování masa. Neměl by chybět v žádné kuchyni.
Čepel je z nerezové oceli 425, o tvrdosti 53-56 HRc. Má legury potažené Molybdenem a Vandem, ty dodávají noži vyšší řezivost a odolnost proti opotřebení. Střenka je vyrobená z palisandrového dřeva, je ergonomická, pohodlně se drží a dodává noži luxusní vzhled. Nůž je precizně zpracován, střenka s čepelí dokonale lícuje, a proto se zde nedrží nečistoty ani choroboplodné zárodky.
Díky dřevěné rukojeti není vhodné nůž dávat do myčky.
☑️ Kuchyňský nůž profesionální kvality, na zpracování masa - porcování, vykosťování, špikování.
☑️ Z kvalitní nerezové oceli 425.
☑️ Dřevěná střenka dokonale lícuje s čepelí, takže se zde nezasekávají nečistoty.