Kuchyňský nůž určený k plátkování masa, uzenin, sýrů, ovoce i zeleniny. Vychází z tradičního tvaru japonských nožů, a proto také patří v asijské kuchyni k nejpoužívanějším nožům. A určitě by neměl chybět ani ve vaší kuchyni.
Dlouhá čepel má dolnošpičatý tvar a spodní výbrus. Je z kvalitní nerezové oceli 420, o tvrdosti 53-55 HRc. Čepel je doplněná rukojetí z velmi odolného polypropylenu. Rukojeť má ergonomický tvar, takže se nůž při krájení pohodlně drží. Zároveň je rukojeť zdrsněná, tak aby nedošlo k vyklouznutí nože z ruky.
Nůž lze mýt v myčce.
☑️ Nůž vhodný na plátkování masa nebo třeba uzenin, sýrů, ovoce i zeleniny.
☑️ Vychází z tvaru tradičních japonských nožů.
☑️ Čepel je z kvalitní nerezové oceli 420.
☑️ Rukojeť je ergonomická, zdrsnělá, tak aby se nůž dobře držel a nedošlo k jeho vyklouznutí.