Mikov Nůž Santoku, 74-NH-16

Kuchyňský nůž určený k plátkování masa, uzenin, sýrů, ovoce i zeleniny. Vychází z tradičního tvaru japonských nožů. Více

Výrobce MIKOVKód produktu CV0005651

Skladem 2ks

282 Kč

ks

Výrobce MIKOVKód produktu CV0005651

Věrnostní systém

-
2 body do věrnostních slev Více o věrnostním systému

Proč u nás nakoupit?

Kuchyňský nůž určený k plátkování masa, uzenin, sýrů, ovoce i zeleniny. Vychází z tradičního tvaru japonských nožů, a proto také patří v asijské kuchyni k nejpoužívanějším nožům. A určitě by neměl chybět ani ve vaší kuchyni.

Dlouhá čepel má dolnošpičatý tvar a spodní výbrus.  Je z kvalitní nerezové oceli 420, o tvrdosti 53-55 HRc. Čepel je doplněná rukojetí z velmi odolného polypropylenu. Rukojeť má ergonomický tvar, takže se nůž při krájení pohodlně drží. Zároveň je rukojeť zdrsněná, tak aby nedošlo k vyklouznutí nože z ruky.

Nůž lze mýt v myčce. 


☑️ Nůž vhodný na plátkování masa nebo třeba uzenin, sýrů, ovoce i zeleniny.

☑️ Vychází z tvaru tradičních japonských nožů.

☑️ Čepel je z kvalitní nerezové oceli 420.

☑️ Rukojeť je ergonomická, zdrsnělá, tak aby se nůž dobře držel a nedošlo k jeho vyklouznutí.

☑️ Rukojeť je z velmi odolného polypropylenu.

☑️ Lze mýt v myčce.

Parametry
Materiál čepele Nerezová ocel 420
Tvrdost čepele 53-55HRc
Délka čepele 160 mm
Síla čepele 1,8 mm
Celková délka nože 280 mm
Hmotnost nože 125 g
Materiál střenky Plast