Nůž Santoku vychází z tradice asijských nožů, které se používají na přípravu jídel. Je vhodný na přípravu ryb, masa a zeleniny, kdy se využívá na krájení tenkých nudliček.
Čepel je vyrobena z martenzitické korozivzdorné oceli DIN 1.4116 (dovoz SRN) o tvrdosti 55 HRc a zasazena do dřevěného držadla. Držadlo je dokonale ergonomické a je navrženo tak, aby s nožem umožnilo pohodlnou práci. Nůž má precizní zpracování, díky kterému držadlo s čepelí dokonale lícuje, proto nedává žádný prostor nečistotám a choroboplodným bakteriím. Čepel je opatřena kováním chránícím prsty při krájení.
Kuchyňský nůž je vhodný pro každodenní používání a odolný proti korozi. Nůž je v krásné, dárkové krabici.
☑️ Kvalitní kuchyňský nůž
☑️ Vhodný na přípravu ryb, masa a zeleniny, na tenké nudličky.
☑️ Z martenzitické oceli.
☑️ Rukojeť ze dřeva.
☑️ Rukojeť a čepel dokonale lícuje.
☑️ Odolný korozi.
Parametry
Materiál čepele
Martenzitická korozivzdorná ocel DIN 1.4116 (dovoz SRN)