Zážitková čokoláda- to je čokoláda pro zvláštní příležitost, ochutnat něco nového a netradičního.
Mléčná čokoláda je vyráběná v česku z těch nejlepších surovin
Cvčci si zase užívali radostného života na farmě.
Nakonec se vše spojí v jednu zajímavou pochoutku.
Hmotnost: 45 g
Složení :
Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sojový lecitin, aroma přírodní vanilka, sušení cvrčci (Acheta Domesticus). Obsah kakaových součástí: 55%.
Pozor - alergeny :
Mléko, Sója. Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek. Konzumace hmyzu (obsahuje chitin) může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.
Jak se hmyz usmrcuje:
Několik dní před usmrcením hmyz podstoupí půst, aby se zcela vyprázdnil. Následně dojde k źcela humánnímu usmrcení. Hmyz má uzavřenou nervovou soustavou, tedy necítí bolest. Samotné usmrcení probíhá zchlazením, kdy hmyz jako chladnokrevný živočich přirozeně přejde do stavu hibernace a je následně zmražen