Grig Sušení cvrčci Chilli and limetka

Taková zajímavá chuťovka. Sušení cvrčci. Výživní a chutní. viac

Výrobca GrigKód produktu CV0005966

Skladem 5ks

5,38 EUR

ks

Výrobca GrigKód produktu CV0005966

Honí tě mlsná, ale zároveň myslíš i na své zdraví? Tak toto je skvělá alternativa. Ochucený sušený hmyz.

Cvrčci jsou plní bílkovin a mikroprvků.

Navíc skvěle křupou.

Složení :

Sušení cvrčci domácí 90 % (Acheta domesticus), směs koření 10 % [dextróza, jedlá sůl, cukr, syrovátka, zvýrazňovač chuti E621 a E623, feferonka jalapeno 4 %, bramborová vláknina, feferonky paprika, regulátor kyselosti: E330, cibule extrakt, přírodní aroma zeleného citronu 0,05 %]. Může obsahovat stopy obilovin obsahující lepek.  Konzumace cvrččího prášku (obsahuje chitin) může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.

Pozor - alergeny :

Konzumace hmyzu (obsahuje chitin)  může u lidí alergických na měkkýše, korýše a roztoče vyvolat alergickou reakci.

Proč hmyz :

Hmyz obsahuje vysoký podíl bílkovin - až 70%. Také obsahuje spostu mikroživin - všech 10 esenciálními aminokyselin, vitamíny (např. skupiny B), prebiotika a řadou dalších látek klíčových pro správné fungování našeho těla. Tím se nemůže chlubit jen tak nějaká potravina! Navíc jejich produkce je výrazně ekonomičtější a ekologičtější než produkce jakéholkoliv jiného masa.

Jak se hmyz usmrcuje:

Několik dní před usmrcením hmyz podstoupí půst, aby se zcela vyprázdnil. Následně dojde k źcela humánnímu usmrcení. Hmyz má uzavřenou nervovou soustavou, tedy necítí bolest. Samotné usmrcení probíhá zchlazením, kdy hmyz jako chladnokrevný živočich přirozeně přejde do stavu hibernace a je následně zmražen