Hovězí biltong ochucený červeným kampotským pepřem. Kampotský pepř pochází až z daleké Kambodže a je považován za nejlepší druh pepře vůbec. Takové ferrari mezi pepři.
Skvělá svačina plná energie na cesty
Biltong maso se připravuje tak, že maso se nařeže na plátky, krájené podél nebo napříč svalovinou. Maso se ušuší takto ve větších kusech a teprve po usušení se nakrájí na menší pásky. Při sušení se používá ocet (ten v mase není vůbec cítit), ten udrží v mase vyšší podíl vody a maso tudíž není tak suché jako jerky.
Na výrobě tohoto biltongu spolupracovali pánové z Maso Here s firmou pepperfield.cz, která prodává výborný pepř.
Výrobek neobsahuje žádné alergeny nebo látky ze Seznamu zakázaných látek Světového Antidopingového kodexu. Skladuj na suchém a chladném místě v dobře uzavřeném obalu, při teplotě do 25°C a nevystavuj maso přímému slunečnímu světlu.