Polévka je grunt. Každý cestovatel a dobrodruh si po dlouhé cestě potřebuje doplnit živiny a energii nějakým teplým jídlem. A polévka je k tomu jako stvořená. Jenže uvařit polévku na ohni? To zabere spoustu času a navíc musíte tahat spoustu ingrediencí. Máme pro vás geniální řešení. Polévku uvařenou kuchařem, zabalenou v odolném sáčku. Stačí ji jen ohřát a můžete jíst. Na výběr máme opravdovou českou klasiku, ale i orientální kuchyni.


Polévka je uvařená kuchařem. Poté projde sterilizací. A dle typu dojde ke sterilizaci prudkým zahřátím a prudkým ochlazením a uzavřením do pytlíku, nebo dojde k sušení mrazem, které sníží objem na minimum. Sterilovanou verzi stačí pouze zahřát, variantu, která je konzervovaná mražením, je potřeba doplnit vodou a krátce povařit.

K potřebné samostatnosti a nezávislosti na civilizaci je potřeba se ještě vybavit vařičem, křesadlem a cestovním nádobím.