Expres menu Chilli sin carne s tempehem 600g

Hotové a teplé jídlo na cestách a ještě pro vegetariány? Žádný problém. Vychutnejte si chilli sin carne s tempehem. Dodá energii, živiny a zahřeje. Více

Výrobce EXPRES MENUKód produktu CV0006593

Skladem více než 5ks

189 Kč

ks

Výrobce EXPRES MENUKód produktu CV0006593

Už na vašich toulkách není třeba hledat hospodu nebo tahat spoustu surovin v batohu, abyste se kvalitně najedli teplého jídla. Vše už je pro vás uvařeno kuchaři, stačí jídlo jenom ohřát a jíst. Kdekoliv. Tuto variantu ocení hlavně vegetariáni. 

V pytlíku je 600g, což jsou 2 porce. Dopřejte si mexickou klasiku, pikantní jídlo s nahrubo nakrájeným přírodním tempehem na rajčatovém základu s červenými fazolemi, kukuřicí a červenou paprikou.

Není třeba uchovávat v ledničce (snese 1-30°C), trvanlivost 10let!


Složení :

rajčata sterilovaná ( 28% )[rajčata (60 %), rajčatová šťáva, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina citronová], tempeh natural ( 21%)[ sojové boby, fermentační kultury], rajčatový protlak (voda, rajčatový protlak, sůl), červené fazole (11%), cibule, česnek, řepkový olej, cukr řepný, sůl kamenná, paprika červená, kukuřice, paprika mletá, kmín, pepř, chilli, kurkuma




Jak to funguje? Jak je možné, že vydrží čerstvá 10 let? :

  • základem je VÝBĚR KVALITNÍCH SUROVIN - bez kvalitních surovin není kvalitní produkt
  • ŽÁDNÁ CHEMIE! - nepoužíváme žádné konzervanty (konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva, dochucovadla, kořenící směsi, apod.) a ani to není potřeba
  • veškerá JÍDLA JSOU VAŘENA V KUCHYNI, ŠPIČKOVÝM KUCHAŘEM (žádná výrobní linka), za použití tradičních postupů, které používaly už naše babičky - vývary táhnuté přes noc, zelenina restovaná na oleji lisovaném za studena, maso pečené v páře
  • máme BEZLEPKOVÉ ZAHUŠŤOVADLO - speciálně naším kuchařem vytvořená směs kukuřičné a rýžové mouky (méně kalorická, lepé stravitelná, chuťově nerozlišitelná od normální mouky)
  • aby byla zaručená trvanlivost, je nutné aby od začátku vaření teplota jídla neklesla po 70°C - po uvaření se jídlo ihned vloží do bezbariérového sáčku - sáček se hermeticky zavře zatavením - kompletní produkt se ještě sterilizuje (dojde k šokovému zahřátí na vysokou teplotu a pak se zchladí)
  • pokud nedojde k porušení sáčku, jídlo vydrží čerstvé a se stejnými chuťovými vlastnostmi 10 let. Je to vpodstatě konzerva v pytlíku.




Další benefity :

  • podporujeme místní zemědělce, všechny suroviny pochází z našeho nejbližšího okolí
  • používáme sezónní suroviny, čerstvě nasbírané (díky dlouhé trvanlivosti to není problém)
  • bezbariérový sáček při výrobě produkuje výrazně méně CO2 než klasické konzervy a sklo
  • kvalitní potraviny
  • používáme živou vodu - potřeba koření a soli se tak sníží o 30%
  • vaše zdraví zaplesá - kvalitně a zdravě se najíte, díky nízkému obsahu solí a koření a nepoužívání chemie vaše tělo získá jen zdravé živiny