Jak to funguje? Jak je možné, že vydrží čerstvá 10 let? :
základem je VÝBĚR KVALITNÍCH SUROVIN - bez kvalitních surovin není kvalitní produkt
ŽÁDNÁ CHEMIE! - nepoužíváme žádné konzervanty (konzervanty, rychlosoli, umělá sladidla, stabilizátory, barviva, dochucovadla, kořenící směsi, apod.) a ani to není potřeba
veškerá JÍDLA JSOU VAŘENA V KUCHYNI, ŠPIČKOVÝM KUCHAŘEM (žádná výrobní linka), za použití tradičních postupů, které používaly už naše babičky - vývary táhnuté přes noc, zelenina restovaná na oleji lisovaném za studena, maso pečené v páře
aby byla zaručená trvanlivost, je nutné aby od začátku vaření teplota jídla neklesla po 70°C - po uvaření se jídlo ihned vloží do bezbariérového sáčku - sáček se hermeticky zavře zatavením - kompletní produkt se ještě sterilizuje (dojde k šokovému zahřátí na vysokou teplotu a pak se zchladí)
pokud nedojde k porušení sáčku, jídlo vydrží čerstvé a se stejnými chuťovými vlastnostmi 10 let. Je to vpodstatě konzerva v pytlíku.
Další benefity :
podporujeme místní zemědělce, všechny suroviny pochází z našeho nejbližšího okolí
používáme sezónní suroviny, čerstvě nasbírané (díky dlouhé trvanlivosti to není problém)
bezbariérový sáček při výrobě produkuje výrazně méně CO2 než klasické konzervy a sklo
kvalitní potraviny
používáme živou vodu - potřeba koření a soli se tak sníží o 30%
vaše zdraví zaplesá - kvalitně a zdravě se najíte, díky nízkému obsahu solí a koření a nepoužívání chemie vaše tělo získá jen zdravé živiny
Ohřívání jídel Expres Menu
Koukněte na různé způsoby, jak si ohřát jídla od Expres Menu :-)